Kontaka oss

Plåtslagare Bromma

Kostnadsfri offert

När du behöver anlita en professionell och skicklig plåtslagare i Bromma är det till oss på Norrmalms Plåtslageri du ska vända dig till. Vi har 25 års erfarenhet av plåtslageribranschen och våra kompetenta och kunniga plåtslagare kan allt inom traditionellt och modernt plåtslageri för tak och fasad. Vi erbjuder plåtslageri och närliggande tjänster till fastighetsägare i Bromma med kringliggande områden och arbetar dagligen mot vår ledstjärna att göra våra kunder 100% nöjda. Vi lämnar 15 års garanti på våra plåtarbeten och upp till 30 års materialgaranti. Anlita Norrmalms Plåtslageri när du vill ha ett garanterat professionellt resultat.

Allt inom traditionellt & modernt plåtslageri

Norrmalms Plåtslageri är din kompletta plåtslagare i Bromma och erbjuder ett brett tjänsteutbud inom plåtslageri och takrenovering. Vi utför totalentreprenader, nyproduktioner och renoveringar för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar och våra skickliga plåtslagare har lång erfarenhet av att utföra plåtarbeten på såväl den toppmoderna villan som den K-märkta byggnaden. I vår moderna plåtverkstad bereder vi plåten som sedan hamnar på din fastighet och vi tar med stor precision och detaljkännedom fram plåtgarneringar och plåtdetaljer. Vi är experter på tak i Bromma och erbjuder tjänster som takrenovering, takmålning, taksäkerhet och även takskottning vintertid. Tillsammans med våra samarbetspartner erbjuder vi även kompletta lösningar vid terass- och fasadrenovering.

Vi har en servicegrupp som arbetar dedikerat med mindre plåtarbeten och akuta ärenden vilket gör att vi snabbt kan vara på plats när olyckan är framme. Vi vet att igentäppta brunnar och läckage kan orsaka omfattande och kostsamma skador och erbjuder därför våra kunder serviceavtal med snabb respons. Alla våra hantverkare och plåtslagare i Bromma är certifierade och utbildas kontinuerligt för att säkerställa att vi kan hålla en genomgående hög kvalitet på våra arbeten och garantera säkra arbetsplatser.

Norrmalms Plåtslageri - din kompletta plåtslagare i Bromma

Vi på Norrmalms Plåtslageri har under våra många år i branschen utfört flera projekt på olika fastigheter i Bromma och har bra koll på området. Med vårt kompletta tjänsteerbjudande och breda kompetens inom plåt och tak kan vi hjälpa fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med allt från de minsta plastdetaljerna till det stora renoveringsprojektet - inget plåtarbete är för stort eller för litet för oss. Behöver du anlita en professionell plåtslagare i Bromma? Kontakta oss på Norrmalms Plåtslageri! Låt oss veta hur vi kan stå till tjänst så lämnar vi en kostnadsfri offert med fast pris till dig.

Kort om Bromma

Bromma är både en av Stockholms kommuns och Sveriges mest omtyckta bosätta sig i, med ett fantastiskt läge invid Mälaren och många vackra, lummiga grönområden och naturreservat samtidigt som man snabbt och enkelt tar sig in till Stockholm city via kollektivtrafik, bil eller cykel. Närheten till sjö och natur gör att det finns goda möjligheter till ett aktivt friluftsliv och shopping, nöjen och andra bekvämligheter finns alltid på ett nära avstånd. 

Invånare: 72 000 (2014)
Yta: 25,99 km²