Kontaka oss

Plåtslagare Nacka

Kostnadsfri offert

Behöver du anlita en professionell och kunnig plåtslagare i Nacka? Då har du du hittat rätt! Norrmalms Plåtslageri har 25 års erfarenhet inom plåtslageri och utför alla slags plåtslageriarbeten på tak och fasader. Våra duktiga plåtslagare i Nacka har kompetens inom såväl traditionellt som modernt plåtslageri och strävar alltid efter att göra våra kunder 100% nöjda. Med vår kunskap inom branschen kan vi lämna 15 års garanti på våra arbeten och upp till 30 års materialgaranti. Anlita oss på Norrmalms Plåtslageri när du vill ha ett professionellt utfört plåtarbete i Nacka.

Allt inom traditionellt & modernt plåtslageri

Norrmalms Plåtslageri erbjuder ett stort antal tjänster inom plåtslageri för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar och har lång erfarenhet av plåtarbeten på såväl moderna fastigheter som kulturmärkta byggnader. I vår moderna och välutrustade verkstad förbereder vi plåten innan vi monterar den på din fastighet. Vi har bred kompetens inom olika taktäckningstekniker, som bandtäckning och skivtäckning, och utformar alla slags plåtdetaljer och plåtgarneringar med stor precision. Vi utför totalentreprenader, nyproduktioner och renoveringar och erbjuder även tjänster som takrenovering, takmålning och taksäkerhet. Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi helhetslösningar vid fasadrenovering och terrassrenovering och vintertid erbjuder vi takskottning på bevakningsavtal eller avropsavtal – det som passar din fastighet bäst.

För akuta mindre ärenden har vi vår egna servicegrupp som kan vara snabbt på plats när olyckan är framme. De arbetar dagligen med att stoppa läckage och igentäppta brunnar, som snabbt kan orsaka stora skador om man inte agerar snabbt och rätt. Med vår servicegrupp är vi lättillgängliga för akuta ärenden och kan erbjuda serviceavtal med snabb respons. Alla våra hantverkare är certifierade och utbildas kontinuerligt för att kunna hålla en hög kvalitet på våra arbeten och för att garantera en trygg och säker arbetsplats.

Norrmalms plåtslageri - din kompletta plåtslagare i Nacka

Under våra många aktiva år i branschen har vi utfört flera plåtarbeten och takrenoveringar i Nackaområdet på såväl villor som flerbostadshus och kommersiella fastigheter och har bra koll på området. Variationen på bebyggelsen i Nacka är stor och med vår kompetens inom plåt har vi kunskapen att utföra både små och stora plåtslageriarbeten av högsta kvalitet. Behöver du anlita en plåtslagare i Nacka? Tveka inte att kontakta oss på Norrmalms Plåtslageri! Låt oss veta vad vi kan göra för dig så lämnar vi en kostnadsfri offert med ett fast pris till dig.

Nacka kommun

I Nacka behöver du inte välja mellan att leva nära storstaden och det naturnära och buss. I kommunen finns 13 naturreservat som erbjuder tillfällen för livet, här finns skog, sjö och hav alltid nära samtidigt som Stockholm city ligger på ett behagligt pendlingsavstånd med både bil vandring, motion och bad. På Nacka forum växande kommunerna i landet. hittar man förutom ett stort utbud av butiker och restauranger även banker och vårdmottagningar. Inte så konstigt att Nacka kommun är en av de snabbast

Invånare: 105 130 (2019)
Yta: 128,83 km²