Kontaka oss

Plåtslagare Sollentuna

Kostnadsfri offert

När du behöver anlita en professionell och kunnig plåtslagare i Sollentuna så är det oss på Norrmalms Plåtslageri du ska vända dig till. Med 25 års erfarenhet av plåtslageribranschen kan vi erbjuda allt inom modernt och traditionellt plåtslageri för tak och fasader och närliggande tjänster till fastighetsägare i Sollentuna. Vår ledstjärna är att alltid göra våra kunder 100% nöjda och vi lämnar alltid 15 års garanti på våra plåtarbeten och upp till 30 års materialgaranti. Anlita Norrmalms Plåtslageri när du vill ha plåtarbetet proffsigt utfört.

Allt inom traditionellt & modernt plåtslageri

Norrmalms Plåtslageri i Sollentuna erbjuder ett komplett tjänsteutbud inom plåtslageri och takrenovering för såväl privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi gör totalentreprenader, renoveringar och nyproduktioner och har lång erfarenhet av plåtarbeten på allt från den toppmoderna fastigheten till den k-märkta byggnaden. Våra duktiga plåtslagare i Sollentuna har bred kompetens inom såväl bandtäckning som skivtäckning och tar i vår moderna verkstad fram plåtdelar och plåtgarneringar i alla storlekar och former, med stor skicklighet och öga för detaljer. Takarbeten är vårt expertisområde och vi erbjuder tjänster som takrenovering, takmålning, taksäkerhet och även takskottning vintertid. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi även stå till tjänst med kompletta lösningar vid renovering av fasad eller terrass.

Om du behöver hjälp med akuta mindre ärenden så kan vår egna servicegrupp vara snabbt på plats och vi erbjuder även serviceavtal med snabb respons. Läckage och igentäppta brunnar kan orsaka stora skador som är kostsamma att återställa och därför har vi valt att ha en dedikerad servicegrupp som kan agera snabbt och professionellt när olyckan är framme. Alla våra hantverkare och plåtslagare i Sollentuna är certifierade och går kontinuerligt utbildningar för att hålla en genomgående hög kvalitet på våra arbeten och garantera en säker arbetsplats.

Norrmalms plåtslageri - din kompletta plåtslagare i Sollentuna

Med våra långa erfarenhet och många år i branschen så har vi fått bra koll på Sollentuna och vi har utfört flera olika projekt i området, hos både företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Med vårt kompletta tjänsteerbjudande och breda kompetens inom plåtslageri och takarbeten hjälper vi våra kunder med allt från de minsta plastdetaljerna till omfattande renoveringsprojekt. Tveka inte att kontakta oss på Norrmalms Plåtslageri när du söker en plåtslagare i Sollentuna. Vi ger alltid kostnadsfria offerter med ett fast pris till våra kunder.

Kort om Sollentuna kommun.

Sollentuna är den populära Stockholmsförorten som ligger på ett behagligt pendlingsavstånd norr om huvudstaden. Här finns flera omtyckta bostadsområden, vackra naturområden och flera naturreservat och stort utbud av frilufts- och kulturliv för såväl vuxna som barn. Vintertid kan man åka skidor i Väsjöbacken och sommartid bada i någon av kommunens många sjöar eller i havsviken Edsviken. Sollentuna Centrum är en av Stockholmsområdets största gallerior och erbjuder en stor variation av shopping, restauranger och mycket mer. 

Invånare: 73 660 (2019)
Yta: 57,96 km²