Kontaka oss

Plåtslagare Täby

Kostnadsfri offert

När du behöver anlita en erfaren och professionell plåtslagare i Täby är vi på Norrmalms Plåtslageri alternativet för dig. Med 25 års erfarenhet inom modernt och traditionellt plåtslageri kan våra kunniga plåtslagare erbjuda plåtarbeten på tak och fasader av högsta kvalitet i Täby. Vår målsättning är att våra kunder ska bli 100% nöjda med de arbeten vi utför och vi lämnar därför alltid 15 års garanti på våra arbeten och upp till 30 års materialgaranti. Anlita oss när du vill ha ett garanterat professionellt utfört plåtarbete i Täby.

Allt inom traditionellt & modernt plåtslageri

Vi utför allt inom modernt och traditionellt plåtslageri på allt från den K-märkta byggnaden till nybyggda fastigheten. Som plåtslagare i Täby har vi  lång erfarenhet av olika taktäckningstekniker som skivtäckning och bandtäckning och en moderna plåtverkstad som är utrustad med allt som krävs för att bearbeta plåten som sedan monteras på din fastighet. Vi kan ta fram plåtgarneringar och plåtdetaljer av alla dess slag, inget arbete är för stort eller för litet för oss.

Norrmalms Plåtslageri i Täby erbjuder renoveringar, nyproduktioner och totalentreprenader inom plåt- och takarbeten och tillsammans med våra samarbetspartners kan vi även erbjuda tjänster som terrass renovering och fasadrenovering. Vi installerar även taksäkerhetssystem och erbjuder takskottning på bevakningsavtal eller avropsavtal vintertid.

När olyckan är framme gäller det av vara snabbt på plats för att kunna förebygga skador. Därför har vi vår egen servicegrupp som dedikerat arbetar med mindre, akuta ärenden som att stoppa läckage och igentäppta brunnar. För dig som vill vara på den säkra sidan kan vi erbjuda serviceavtal med snabba utryckningar från vår kompetenta servicegrupp. Alla Norrmalms Plåtslageri hantverkare och plåtslagare i Täby är certifierade och genomgår kontinuerliga utbildningar för att kunna hålla en genomgående hög kvalitet på våra plåtarbeten.

Norrmalms Plåtslageri - din kompletta plåtslagare i Täby

Under vår tid i branschen har vi hunnit utföra flera plåt- och takarbeten i Täby kommun och har med åren skaffat oss god erfarenhet av området. Med vår kunskap och kompletta tjänsteerbjudande kan vi hjälpa dig med allt inom plåtslageri och takrenovering, oavsett hur din fastighet ser ut. Är du i behov av en professionell plåtslagare i Täby? Kontakta oss på Norrmalms Plåtslageri så hittar vi tillsammans det bästa lösningen till din fastighet. Våra offerter är alltid kostnadsfria med ett fast pris.

Kort om Täby kommun

Täby ligger norr om Stockholm och är en omtyckt kommun att slå sig till ro i och som har växt mycket under de senaste åren. Det korta avståndet och möjligheten att enkelt pendla till Stockholm city och möjligheten att bo nära både skog och hav är några av anledningarna till Täbys popularitet. I kommunen finns allt man behöver för att leva ett gott liv i den mindre stadens format, och i gallerian Täby centrum finns goda möjligheter till shopping och andra aktiviteter.

Invånare: 71 734 (2019)
Yta: 71,22 km²